ZetorWest Kft.
Kommunális gépek
 • VL300

  A lombfelszívó kőmentes száraz lomb és frissen kaszált rövid fű összegyűjtésére szolgál. Egyszerű konstrukció - kis méretek, pozicionálható szívócső.

 • VL300

  VL300

 • VD445

  A VD 445 típus egy nagy teljesítményű mobil lombfelszívó. Speciális kialakításának köszönhetően a hasonló kategóriájú gépekhez viszonyítva jelentősen kisebb a zajszint. A lombfelszívó CH730 típusú motorral, elektromos önindítóval van szerelve. A berendezést zöldterületek, közterületek, sportpályák, golfpályák karbantartására tervezték. A nagy teljesítmény és a praktikus kialakítás gyors és minőségi munkavégzést tesz lehetővé jelentős időmegtakarítás mellett. A berendezés bármilyen teherautó, pótkocsi vagy utánfutó oldalfalára felakasztható és ott rögzíthető.

 • VD445/24

  VD445/24

 • VD500

  A VD500 típus egy nagy teljesítményű mobil lombfelszívó. Speciális kialakításának köszönhetően a hasonló kategóriájú gépekhez viszonyítva jelentősen kisebb a zajszint. A lombfelszívó a vásárló igénye szerint Kohler CH620 vagy CH740 típusú motorral, elektromos önindítóval van szerelve. A berendezést zöldterületek, közterületek, sportpályák, golfpályák karbantartására tervezték. A nagy teljesítmény és a praktikus kialakítás gyors és minőségi munkavégzést tesz lehetővé jelentős időmegtakarítás mellett. A 6 lapátos szállító forgókerék a szállított hulladékot akár tízszeresen is képes tömöríteni. Ez további megtakarítást jelent, hiszen a hulladék elszállítására kisebb kapacitás szükséges.
  Forgókerék
  A speciális kialakítású forgószekrény és a 6 lapátos forgókerék (átmérő 450 mm, lapát vastagság 8 mm) nagy mértékben csökkenti a zajszintet és a korábbi modellekhez képest növeli a beszívott levegő mennyiségét. Ez a konstrukció nemcsak a forgókerék, hanem az egész berendezés élettartamát is növeli.
  Kifújó kémény
  A 4,5 mm vastag lemezből készült kifújó kémény kialakítása lehetővé teszi, hogy a hulladékot akár a szállítójármű platójára gyűjtse össze. A 360°-ban forgatható kémény átmérője 150 mm, ami maximálisan biztosítja az összegyűjtött anyag továbbítását.
  Alváz
  A berendezés utánfutó alvázra van szerelve, közúti forgalomban vontatható.

 • VD500P

  VD500P